Het is een bijzondere tijd, iedereen probeert te wennen aan een nieuwe manier van werken. Ook bij RvIG wordt er voornamelijk thuis gewerkt om er voor te zorgen dat de dienstverlening die je van ons gewend bent door kan gaan.  Identiteitsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen er ook de komende periode voor dat deze identiteitsgegevens veilig opgeslagen worden in systemen en uitgewisseld kunnen worden.

Ook het publiceren van IDee magazine gaat door. Ik vertel je graag wat je in deze editie kunt terugvinden.

In deze 1e editie van dit jaar blikken we even terug op 2019 en natuurlijk lees je weer over nieuwe ontwikkelingen.

Sinds 3 februari 2019 kunnen ook levenloos geboren kinderen worden opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP). In deze editie lees je hoe de gemeente Krimpenerwaard op een persoonlijke manier omgaat met deze registraties.

Vorig jaar hebben we ons als organisatie verder doorontwikkeld en daarbij hoort ook het communiceren over wat we hebben gedaan. Om dit in beeld uit te drukken, hebben we van de ontwikkelingen in 2019 een praatplaat gemaakt, een visuele versie van ons jaarverslag. We bieden een overzicht van cijfers en gebeurtenissen in een tijdlijn.

Er zijn natuurlijk ook nieuwe ontwikkelingen waar we je van op de hoogte willen brengen.

Zo is de  Fotomatrix vernieuwd! Dit veelgebruikte hulpmiddel voor mensen die pasfoto’s voor identiteitsdocumenten controleren, is qua uiterlijk en inhoud  veranderd. Dit om het product beter af te stemmen op de wensen en eisen van deze tijd.

Verder is RvIG samen met andere partijen begonnen aan een experiment op het gebied van pensioenadministratie. Als er positieve resultaten uitkomen, kan er in de toekomst mogelijk veel worden bespaard op de administratiekosten voor pensioenen.

En tot slot willen we graag weten wat je van dit magazine vindt! Wat vind je interessant en wat minder? Waar kunnen we meer mee doen? Laat het ons weten via de enquête. Daar kunnen wij mee verder!