Gezocht: nieuwe LAA-ambassadeurs

Draag jij adresonderzoek een warm hart toe? Vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren en te begeleiden in hun werk? Word dan ambassadeur voor LAA!

Als LAA-ambassadeur assisteer je de RvIG accountmanager in jouw regio. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van buurgemeenten (op basis van je praktijkervaring) en het bevorderen van samenwerking tussen gemeenten op het gebied van adresonderzoek. Daarnaast help je RvIG bij het signaleren van trends en ontwikkelingen.

Voorwaarden: je bent in dienst bij een gemeente, je hebt (ruime) ervaring met het doen van adresonderzoek en je bent gemiddeld één dag(deel) per week inzetbaar (maximaal 8 uur). Je wordt gedetacheerd bij RvIG voor een periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging (max. 3 jaar).

We zoeken ambassadeurs voor de volgende regio’s:

  • Provincie Zuid-Holland en Zeeland
  • Provincie Brabant-Limburg (omgeving Eindhoven)
  • Provincie Gelderland

Heb je interesse, of weet je een geschikte kandidaat? Neem dan voor meer informatie contact op met Ilona Kingma via Ilona.Kingma@rvig.nl.

Save the date! Webinar Wetsvoorstel LAA

Op 22 november organiseren wij een webinar over het wetsvoorstel LAA. Deze ochtend krijg je meer informatie over het wetsvoorstel en wat dit betekent voor de werkzaamheden bij gemeenten en uitvoeringsorganisaties.

Tijdens het webinar gaan we het onder andere hebben over de waarborgen die in het wetsvoorstel zijn opgenomen en welke gevolgen dit heeft. Ook zullen we een toelichting geven op de uitvoeringstoets die is uitgevoerd door de VNG en proberen we zoveel mogelijk jullie vragen te beantwoorden.

Reserveer dus alvast 22 november van 10.00 – 11.30 uur in je agenda. De officiële uitnodiging en meer informatie volgt.