Waarom is aandacht voor werkgeluk zo belangrijk? Wat draagt bij aan werkgeluk, hoe kan je efficiënt omgaan met je tijd en wat doe je wel of juist niet als alles even tegenzit? Daar gaat onze tweede podcast over, waar Suzanne Nieuwenhuijs, voormalig Chief Happiness Officer en preventiemedewerker bij overheidsorganisaties, uitlegt hoe je in deze drukke tijden met positieve energie plezier in je werk houdt.

Binnen gemeenten is het op dit moment ontzettend druk is. Om al dit werk goed te uitvoeren zijn veel mensen nodig, maar het vinden van geschikt personeel is momenteel een uitdaging. Suzanne gaat samen met Harro Ravenhorst, werkzaam op adresonderzoeken LAA bij gemeente Veenendaal, in op wat er allemaal speelt binnen gemeenten. En de gevolgen die dit kan hebben op de hogere werkdruk die medewerkers kunnen ervaren en hoe je kunt voorkomen dat het werkplezier plaatsmaakt voor stress.

Hoe kun je met de tijd en middelen die je hebt op een zo goed mogelijke manier het werk prioriteren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit? Is jouw interesse gewekt? Luister dan snel naar de tips en handvatten uit deze inspirerende podcast.

Piramide werkgeluk